מדעים והנדסה מה זה אומר להיות מהנדס מזון?
מהנדס מזון - אחראי על פיתוח מוצרי מזון חדשים לפני ובמהלך הייצור התעשייתי. החל מעיצוב תהליך הייצור ואמצעי הייצור, אבטחת איכות, בדיקות שימור המזון, בדיקת האריזות ובקרת איכות כללית על כל שלבי הייצור, ועד לשלבי הנראות הסופיים של המוצר. רבים מבוגרי תארי הביוטכנולוגיה וההנדסה הכימית משתלבים בתחום זה.
8:00 | עבודה במעבדה -בדיקות |
---|---|
9:00 | עבודה במעבדה -בדיקות |
10:00 | עבודה במעבדה -בדיקות |
11:00 | כתיבת מפרטי מוצר (ספציפיקציות) |
12:00 | כתיבת מפרטי מוצר (ספציפיקציות) |
13:00 | צהריים |
14:00 | צהריים |
15:00 | |
16:00 | מיילים ועדכונים שוטפים |
17:00 | מיילים ועדכונים שוטפים |
18:00 | |
19:00 | |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
8:00 | |
---|---|
9:00 | |
10:00 | |
11:00 | |
12:00 | |
13:00 | |
14:00 | |
15:00 | |
16:00 | |
17:00 | |
18:00 | |
19:00 | |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
8:00 | |
---|---|
9:00 | |
10:00 | |
11:00 | |
12:00 | |
13:00 | |
14:00 | |
15:00 | |
16:00 | |
17:00 | |
18:00 | |
19:00 | |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
ביקוש עד כמה המשרה נדרשת בשוק העבודה
שכר
שכר התחלתי 12000 ₪ - 8500 ₪
בכירים24000 ₪ - 16000 ₪
מתאים לאנשים מאוד מתודיים ואנליטים בהסתכלות שלהם, בעלי ראיה מערכתית כוללת ועדיין בעלי הבנה מעמיקה בפרטים. רצוי שיאהבו מידה מסויימת של עבודה טכנית "בידיים", ולא ירתעו ממעבדה או מקו ייצור. התפקיד דורש עבודה עם המון אנשים - החל מעובדים במפעל, בשיווק, במטה ובאדמיניסטרציה, ולכן יחסי עבודה טובים חשובים מאוד.