פנאי וספורט מה זה אומר להיות מנהל מסעדה?

מנהל מסעדה - אמון על ההתנהלות השוטפת של המסעדה וממונה מטעם הבעלים. במסגרת תפקידו עליו לעקוב אחר ההתנהלות השוטפת במטרה לייעל את המכירות ורווחי המסעדה, כמו גם לנהל את נושא הגיוס והכשרת כוח אדם במטרה להבטיח רמת שירות מירבית עבור הלקוח. כמו כן, על המנהל להכין דוחות שבועיים ולהוציא לפועל של תוכניות שיווק עבור המסעדה.

בואו להיות חלק מחוכמת ההמונים
שתף את הידע שלך
חלוקת זמן אופיינית בתפקיד
8:00
9:00
10:00הגעה למסעדה ופיקוח על ההתנהלות
11:00הגעה למסעדה ופיקוח על ההתנהלות
12:00הגעה למסעדה ופיקוח על ההתנהלות
13:00ארוחת צהריים
14:00ארוחת צהריים
15:00
16:00הכנת דוחות דיווח
17:00הכנת דוחות דיווח
18:00הכנת דוחות דיווח
19:00ישיבת צוות
20:00ישיבת צוות
21:00מיילים ועדכונים שוטפים
22:00מיילים ועדכונים שוטפים
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
היומן מציג המחשת לו"ז יומי ולא אגרגציה סטטיסטית.

ביקוש עד כמה המשרה נדרשת בשוק העבודה

12345678910
ביקוש נמוך   ביקוש גבוה

שכר

שכר התחלתי 10000 ₪ - 8000 ₪
בכירים18000 ₪ - 15000 ₪

השכר הינו בשקלים, ומתייחס לתחילת טווח השנים המצויינות בעמודה הרלוונטית. מסלול הקריירה המוצג מהווה דוגמא אחת מיני מסלולים אפשריים רבים
 
הכשרה אופיינית

מסלולי לימוד להכשרת המקצוע

מוסדות לימוד
[wonderplugin_carousel id="0"]
מה מספרים על המקצוע

תפקיד דינאמי ומאתגר הדורש יצירתיות במטרה להתאים את צרכי המסעדה לקהל המשתנה תמידית. נדרשות יכולות פיקוח וסמכותיות, תוך שילוב יחסי אנוש גבוהים ויכולת מולטיטסקינג גבוהה. התפקיד מתאים לכל המעוניין לקחת חלק בתחום המסעדנות לטווח הרחוק.

כאן המקום שלכם לשתף אותנו. דרגו את מאפייני המשרה, כדי שכולם ידעו איך זה להיות
מנהל מסעדה

  • עבודה שדורשת יצירתיות וחדשנות (על בסיס קבוע)
  •  
  • עבודה מול ממשקים רבים
  •  
  • עבודה עצמאית
  •  
  • עבודה דינמית ומגוונת
  •  
  • ריבוי נסיעות
  •  
  • עבודה שוחקת במיוחד
  •  
  • שעות עבודה שונות מהמקובל בתעשייה
  •  
  • עומס עבודה גבוה
  •  
דירוג שביעות רצון מהמקצוע על פי הגולשים