פנאי וספורט מה זה אומר להיות מנהל מסעדה?
מנהל מסעדה - אמון על ההתנהלות השוטפת של המסעדה וממונה מטעם הבעלים. במסגרת תפקידו עליו לעקוב אחר ההתנהלות השוטפת במטרה לייעל את המכירות ורווחי המסעדה, כמו גם לנהל את נושא הגיוס והכשרת כוח אדם במטרה להבטיח רמת שירות מירבית עבור הלקוח. כמו כן, על המנהל להכין דוחות שבועיים ולהוציא לפועל של תוכניות שיווק עבור המסעדה.
8:00 | |
---|---|
9:00 | |
10:00 | הגעה למסעדה ופיקוח על ההתנהלות |
11:00 | הגעה למסעדה ופיקוח על ההתנהלות |
12:00 | הגעה למסעדה ופיקוח על ההתנהלות |
13:00 | ארוחת צהריים |
14:00 | ארוחת צהריים |
15:00 | |
16:00 | הכנת דוחות דיווח |
17:00 | הכנת דוחות דיווח |
18:00 | הכנת דוחות דיווח |
19:00 | ישיבת צוות |
20:00 | ישיבת צוות |
21:00 | מיילים ועדכונים שוטפים |
22:00 | מיילים ועדכונים שוטפים |
8:00 | |
---|---|
9:00 | |
10:00 | |
11:00 | |
12:00 | |
13:00 | |
14:00 | |
15:00 | |
16:00 | |
17:00 | |
18:00 | |
19:00 | |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
8:00 | |
---|---|
9:00 | |
10:00 | |
11:00 | |
12:00 | |
13:00 | |
14:00 | |
15:00 | |
16:00 | |
17:00 | |
18:00 | |
19:00 | |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
ביקוש עד כמה המשרה נדרשת בשוק העבודה
שכר
שכר התחלתי 10000 ₪ - 8000 ₪
בכירים18000 ₪ - 15000 ₪
תפקיד דינאמי ומאתגר הדורש יצירתיות במטרה להתאים את צרכי המסעדה לקהל המשתנה תמידית. נדרשות יכולות פיקוח וסמכותיות, תוך שילוב יחסי אנוש גבוהים ויכולת מולטיטסקינג גבוהה. התפקיד מתאים לכל המעוניין לקחת חלק בתחום המסעדנות לטווח הרחוק.