
פנאי וספורט מה זה אומר להיות מנהל בר?
מנהל בר - מנהל העוסק בתחום המסעדנות בכלל, אך באופן ספציפי מנהל את הבר. עיקר התפקיד כולל אחריות על ההתנהלות השוטפת של הבר, החל מניהול ופיקוח על העובדים וכלה בסיוע להוצאת הזמנות בעצמו. כמו כן, מנהל הבר קובע את המשמרות של עובדי הבר ואחראי שתמיד העמדה תהיה מאוישת על הצד הטוב ביותר. בחלק מהמסעדות מנהל הבר נדרש להבנה יותר מעמיקה באלכוהול לסוגיו, ומכשיר את הברמן ואת שאר צוות הבר בהתאם ליעדים המכירתיים ספציפית בנושא האלכוהול.
8:00 | |
---|---|
9:00 | פתיחת הבר וארגון הצוות |
10:00 | פתיחת הבר וארגון הצוות |
11:00 | עבודה בבר |
12:00 | עבודה בבר |
13:00 | עבודה בבר |
14:00 | ארוחת צהריים |
15:00 | ארוחת צהריים |
16:00 | |
17:00 | |
18:00 | קביעת סידור לבר |
19:00 | קביעת סידור לבר |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
8:00 | |
---|---|
9:00 | |
10:00 | |
11:00 | |
12:00 | |
13:00 | |
14:00 | |
15:00 | |
16:00 | |
17:00 | |
18:00 | |
19:00 | |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
8:00 | |
---|---|
9:00 | |
10:00 | |
11:00 | |
12:00 | |
13:00 | |
14:00 | |
15:00 | |
16:00 | |
17:00 | |
18:00 | |
19:00 | |
20:00 | |
21:00 | |
22:00 |
ביקוש עד כמה המשרה נדרשת בשוק העבודה
שכר
שכר התחלתי 8000 ₪ - 6000 ₪
בכירים12000 ₪ - 10000 ₪
מקצוע דינמי ואינטסיבי המחייב יחסי אנוש טובים לצד אסרטיביות ויכולת ניהולית על כל המשתמע מכך. התפקיד מתאים למעוניינים להתקדם בעתיד בתחום המסעדנות ומשלב פן ניהולי בנוסף לשירותי, ואוריינטציה מכירתית מלבד הבנה באלכוהול גרידא. בסופו של דבר הבר נמדד על מכירות ויעילות הוצאת ההזמנות, וכך גם המנהל.