פנאי וספורט מה זה אומר להיות מנהל בר?

מנהל בר - מנהל העוסק בתחום המסעדנות בכלל, אך באופן ספציפי מנהל את הבר. עיקר התפקיד כולל אחריות על ההתנהלות השוטפת של הבר, החל מניהול ופיקוח על העובדים וכלה בסיוע להוצאת הזמנות בעצמו. כמו כן, מנהל הבר קובע את המשמרות של עובדי הבר ואחראי שתמיד העמדה תהיה מאוישת על הצד הטוב ביותר. בחלק מהמסעדות מנהל הבר נדרש להבנה יותר מעמיקה באלכוהול לסוגיו, ומכשיר את הברמן ואת שאר צוות הבר בהתאם ליעדים המכירתיים ספציפית בנושא האלכוהול.

בואו להיות חלק מחוכמת ההמונים
שתף את הידע שלך
חלוקת זמן אופיינית בתפקיד
8:00
9:00פתיחת הבר וארגון הצוות
10:00פתיחת הבר וארגון הצוות
11:00עבודה בבר
12:00עבודה בבר
13:00עבודה בבר
14:00ארוחת צהריים
15:00ארוחת צהריים
16:00
17:00
18:00קביעת סידור לבר
19:00קביעת סידור לבר
20:00
21:00
22:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
היומן מציג המחשת לו"ז יומי ולא אגרגציה סטטיסטית.

ביקוש עד כמה המשרה נדרשת בשוק העבודה

12345678910
ביקוש נמוך   ביקוש גבוה

שכר

שכר התחלתי 8000 ₪ - 6000 ₪
בכירים12000 ₪ - 10000 ₪

השכר הינו בשקלים, ומתייחס לתחילת טווח השנים המצויינות בעמודה הרלוונטית. מסלול הקריירה המוצג מהווה דוגמא אחת מיני מסלולים אפשריים רבים
 
הכשרה אופיינית

מסלולי לימוד להכשרת המקצוע

מוסדות לימוד
[wonderplugin_carousel id="87"]
מה מספרים על המקצוע

מקצוע דינמי ואינטסיבי המחייב יחסי אנוש טובים לצד אסרטיביות ויכולת ניהולית על כל המשתמע מכך. התפקיד מתאים למעוניינים להתקדם בעתיד בתחום המסעדנות ומשלב פן ניהולי בנוסף לשירותי, ואוריינטציה מכירתית מלבד הבנה באלכוהול גרידא. בסופו של דבר הבר נמדד על מכירות ויעילות הוצאת ההזמנות, וכך גם המנהל.

כאן המקום שלכם לשתף אותנו. דרגו את מאפייני המשרה, כדי שכולם ידעו איך זה להיות
מנהל בר

  • עבודה שדורשת יצירתיות וחדשנות (על בסיס קבוע)
  •  
  • עבודה מול ממשקים רבים
  •  
  • עבודה עצמאית
  •  
  • עבודה דינמית ומגוונת
  •  
  • ריבוי נסיעות
  •  
  • עבודה שוחקת במיוחד
  •  
  • שעות עבודה שונות מהמקובל בתעשייה
  •  
  • עומס עבודה גבוה
  •  
דירוג שביעות רצון מהמקצוע על פי הגולשים