פנאי וספורט מה זה אומר להיות אחראי משמרת מסעדה?

אחראי משמרת במסעדה- מהווה גורם מתווך בין צוות המלצרים אל ההנהלה של המסעדה. אחראי על תפקודם השוטף של צוות המלצרים, החל מקבלתם לעבודה, דאגה למשכורות ושיבוץ המשמרות, וכלה בניהולם בזמן משמרת, מתן הוראות ופיקוח על המתרחש. אחראי המשמרת מהווה הדמות הסמכותית המייצגת את העסק במקרה של בעיה מול הלקוח וכמו כן הוא מחויב בהעברת דין וחשבון שוטף למנהלים.

בואו להיות חלק מחוכמת ההמונים
שתף את הידע שלך
חלוקת זמן אופיינית בתפקיד
8:00פתיחת המסעדה ותדרוך צוות
9:00פתיחת המסעדה ותדרוך צוות
10:00פתיחת המסעדה ותדרוך צוות
11:00
12:00
13:00ארוחת צהריים
14:00ארוחת צהריים
15:00
16:00
17:00כתיבת לוח משמרות
18:00כתיבת לוח משמרות
19:00ישיבת צוות
20:00ישיבת צוות
21:00ישיבת צוות
22:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
היומן מציג המחשת לו"ז יומי ולא אגרגציה סטטיסטית.

ביקוש עד כמה המשרה נדרשת בשוק העבודה

12345678910
ביקוש נמוך   ביקוש גבוה

שכר

שכר התחלתי 9000 ₪ - 7000 ₪
בכירים12000 ₪ - 10000 ₪

השכר הינו בשקלים, ומתייחס לתחילת טווח השנים המצויינות בעמודה הרלוונטית. מסלול הקריירה המוצג מהווה דוגמא אחת מיני מסלולים אפשריים רבים
 
הכשרה אופיינית

מסלולי לימוד להכשרת המקצוע

מוסדות לימוד
[wonderplugin_carousel id="0"]
מה מספרים על המקצוע

מתאים לאנשים המעוניינים להתקדם בתחום המסעדנות ובמתן שירות לאנשים. נדרשות יכולות ניהול גבוהות, מסוגלות לעבודה תחת לחץ, רצון אמיתי לסייע, יחסי אנוש מעולים, שירותיות ואדיבות.

כאן המקום שלכם לשתף אותנו. דרגו את מאפייני המשרה, כדי שכולם ידעו איך זה להיות
אחראי משמרת מסעדה

  • עבודה שדורשת יצירתיות וחדשנות (על בסיס קבוע)
  •  
  • עבודה מול ממשקים רבים
  •  
  • עבודה עצמאית
  •  
  • עבודה דינמית ומגוונת
  •  
  • ריבוי נסיעות
  •  
  • עבודה שוחקת במיוחד
  •  
  • שעות עבודה שונות מהמקובל בתעשייה
  •  
  • עומס עבודה גבוה
  •  
דירוג שביעות רצון מהמקצוע על פי הגולשים