מדעים והנדסה מה זה אומר להיות מהנדס מזון?

מהנדס מזון - אחראי על פיתוח מוצרי מזון חדשים לפני ובמהלך הייצור התעשייתי. החל מעיצוב תהליך הייצור ואמצעי הייצור, אבטחת איכות, בדיקות שימור המזון, בדיקת האריזות ובקרת איכות כללית על כל שלבי הייצור, ועד לשלבי הנראות הסופיים של המוצר. רבים מבוגרי תארי הביוטכנולוגיה וההנדסה הכימית משתלבים בתחום זה.

בואו להיות חלק מחוכמת ההמונים
שתף את הידע שלך
חלוקת זמן אופיינית בתפקיד
8:00עבודה במעבדה -בדיקות
9:00עבודה במעבדה -בדיקות
10:00עבודה במעבדה -בדיקות
11:00כתיבת מפרטי מוצר (ספציפיקציות)
12:00כתיבת מפרטי מוצר (ספציפיקציות)
13:00צהריים
14:00ישיבת צוות פיתוח
15:00ישיבת צוות פיתוח
16:00מיילים ועדכונים שוטפים
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
היומן מציג המחשת לו"ז יומי ולא אגרגציה סטטיסטית.

ביקוש עד כמה המשרה נדרשת בשוק העבודה

12345678910
ביקוש נמוך   ביקוש גבוה

שכר

שכר התחלתי 15000 ₪ - 5000 ₪
בכירים25000 ₪ - 15000 ₪

השכר הינו בשקלים, ומתייחס לתחילת טווח השנים המצויינות בעמודה הרלוונטית. מסלול הקריירה המוצג מהווה דוגמא אחת מיני מסלולים אפשריים רבים
 
הכשרה אופיינית

מסלולי לימוד להכשרת המקצוע

מוסדות לימוד
מה מספרים על המקצוע

מתאים לאנשים מאוד מתודיים ואנליטים בהסתכלות שלהם, בעלי ראיה מערכתית כוללת ועדיין בעלי הבנה מעמיקה בפרטים. רצוי שיאהבו מידה מסויימת של עבודה טכנית "בידיים", ולא ירתעו ממעבדה או מקו ייצור. התפקיד דורש עבודה עם המון אנשים - החל מעובדים במפעל, בשיווק, במטה ובאדמיניסטרציה, ולכן יחסי עבודה טובים חשובים מאוד.

כאן המקום שלכם לשתף אותנו. דרגו את מאפייני המשרה, כדי שכולם ידעו איך זה להיות
מהנדס מזון

  • עבודה שדורשת יצירתיות וחדשנות (על בסיס קבוע)
  •  
  • עבודה מול ממשקים רבים
  •  
  • עבודה עצמאית
  •  
  • עבודה דינמית ומגוונת
  •  
  • ריבוי נסיעות
  •  
  • עבודה שוחקת במיוחד
  •  
  • שעות עבודה שונות מהמקובל בתעשייה
  •  
  • עומס עבודה גבוה
  •  
דירוג שביעות רצון מהמקצוע על פי הגולשים